• We are no longer supporting TapaTalk as a mobile app for our sites. The TapaTalk App has many issues with speed on our server as well as security holes that leave us vulnerable to attacks and spammers.

Site has been updated!!!

MrSled

Site Admin/CEO
Staff member
Joined
Apr 13, 2003
Messages
19,928
Age
51
Location
Schofield, WI
Website
www.totallyamaha.com
Country
USA
Snowmobile
2020 Sidewinder SRX
We have updated the site to the latest version. There are quite a few new functions so it will take a little time to get use to it. Please post if you see or have any issues here.
 

Fast

TY 4 Stroke Guru
Joined
Sep 25, 2018
Messages
832
Age
53
Location
Ontario
Country
Canada
Snowmobile
2019 srx,2006 apex gt,96 storm hot to go
Hey Tom, seems like when your in a post the next won't work. It works on the main menu but not when you select a post
 

MrSled

Site Admin/CEO
Staff member
Joined
Apr 13, 2003
Messages
19,928
Age
51
Location
Schofield, WI
Website
www.totallyamaha.com
Country
USA
Snowmobile
2020 Sidewinder SRX
Hey Tom, seems like when your in a post the next won't work. It works on the main menu but not when you select a post

Looks like it might be a mobile glitch..turn you phone sideways and then the next will work..
 

slimjim2525

Lifetime Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
469
Location
Windsor Locks, CT
Sorry man, but this site is a PITA to be on and post on when I'm signed in. It is so slow and frustrating that I hardly post. I don't know what the issue is. If I am not signed in it's fine.
 

MrSled

Site Admin/CEO
Staff member
Joined
Apr 13, 2003
Messages
19,928
Age
51
Location
Schofield, WI
Website
www.totallyamaha.com
Country
USA
Snowmobile
2020 Sidewinder SRX
Sorry man, but this site is a PITA to be on and post on when I'm signed in. It is so slow and frustrating that I hardly post. I don't know what the issue is. If I am not signed in it's fine.

It has to be your connection or ISP. Its fast as hell on every browser and platform I have tried as multiple locations. Wish I could be more help but I have not had anyone else say anything.
 
Last edited:

slimjim2525

Lifetime Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
469
Location
Windsor Locks, CT
Typical attitude of some business owners nowadays. Your loss customer. Great attitude. I have tried multiple areas throughout the country so it's not ISP or connection related. It only happens when I'm signed in so it's impossible that it's ISP related. Great attitude bro. I am a lifetime member, not that it actually matters to you, and then get a #*$&@ attitude when I say I'm having a problem, instead of trying to find a practical solution. Go screw buddy.
 

Frank The Tank

Staff member
Moderator
Joined
Nov 9, 2008
Messages
37
Location
Schofield, WI
Country
USA
Snowmobile
2017 Sidewinder LTX
Sorry man, but this site is a PITA to be on and post on when I'm signed in. It is so slow and frustrating that I hardly post. I don't know what the issue is. If I am not signed in it's fine.

I haven't noticed any speed issues, if anything I feel like things are loading faster than they were before. Have you tried multiple devices or internet sources (work computer vs home computer vs phone etc.)?
 

MrSled

Site Admin/CEO
Staff member
Joined
Apr 13, 2003
Messages
19,928
Age
51
Location
Schofield, WI
Website
www.totallyamaha.com
Country
USA
Snowmobile
2020 Sidewinder SRX
Typical attitude of some business owners nowadays. Your loss customer. Great attitude. I have tried multiple areas throughout the country so it's not ISP or connection related. It only happens when I'm signed in so it's impossible that it's ISP related. Great attitude bro. I am a lifetime member, not that it actually matters to you, and then get a #*$&@ attitude when I say I'm having a problem, instead of trying to find a practical solution. Go screw buddy.


Relax, I thought you were attacking us about the slowness.. I apologize.. I posted and then reread it.. do you use the same machine or phone to access it?
 

slimjim2525

Lifetime Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
469
Location
Windsor Locks, CT
I just went from not signed in, to signed in, and it would not sign me in for over a minute, then said "ooops we are having a problem" and the screen went white. This is what I deal with all the time. If I am logged in, it will not load a page quickly, and often just goes to a blank screen. If I am not logged in, it works great, and often just browse without being signed in. No matter where I am, or what device, it makes no difference. I have tried at work, at my VT house, on my phone, on my tablet, it makes no difference.
 

snobill

TY 4 Stroke Master
Joined
Nov 4, 2012
Messages
1,163
Location
Wisconsin Rapids , WI
Country
USA
Snowmobile
2012 apex xtx
How come there are no blue dots when you open a forum to say new response? And I have to turn phone to mark forums read ?
 


Top